Taiko
Menu

Team Building

Team Building
Team Building

El Team Building amb Taiko és una experiència totalment enriquidora tant per l’empresa com per als participants!

Què és el Taiko?

Taiko significa “gran tambor”. Antigament era utilitzat per donar força als guerrers en confrontacions bèl·liques, però també s’utilitzava en cerimònies religioses, celebracions i expressions artístiques.

Tothom pot tocar un tambor, però el Taiko és molt més que això. El Taiko és un instrument molt poderós i energitzant que barreja ritmes, emoció, moviment i inspiració.

El Team Building amb Taiko és una nova experiència per tothom, que no requereix coneixements musicals. Això dóna l’oportunitat a què tothom pugui gaudir de tocar aquest instrument.

Objectius del Team Building amb Taiko

En el taller es potencia el suport entre els participants, el compromís, la confiança, el coratge i l’energia. Tots, principis necessaris per a un bon equip de treball a l’empresa.

Durant el transcurs del taller es pot apreciar el funcionament intern del grup i les debilitats i els punts forts es fan més clars. Les mancances que pugui tenir cada participant, queden compensades per l’esforç de tot el grup i això crea cohesió. Treballar en equip per equilibrar aquests punts enforteix la sensació de grup i crea vincle entre les persones.

Draco Taiko assegura que al final del taller tothom quedi entusiasmat i s’hagi creat cohesió entre els participants i s’arribi a poder interpretar una peça de Taiko amb tot l’equip. Amb només 2 h podem portar a un grup de persones a interpretar una peça de Taiko.

Nombre de participants i durada dels tallers

Els tallers es poden celebrar per a grups de 5 fins a centenars de persones.

Les jornades de Team Building són de durades diferents depenent del que es vol treballar i del nombre de participants. Pot anar des d’una introducció de dues hores a un dia complet.

*Les empreses que contracten aquest servei, col·laboren amb la societat, ja que tots els beneficis que es generen amb el Team Building, van íntegrament a subvencionar els projectes socials de la Fundació Lotus Blau.